تاریخچه سوهان و انواع مختلف آن

  • ۲۳:۳۲

سوهان نوعی حلوا است که با جوانه گندم تهیه می شود . معروف ترین سوهان ، .سوهان قم است که در انواع و شکل های مختلفی نظیر: سوهان عسلی، سوهان کره ای ، سوهان گزی، سوهان لقمه ،سوهان کنجدی، سوهان حلوایی، سوهان بادامی و سوهان پشمکی و غیره تولید می شود.

قدمت تاریخی این شیرینی به دوران قاجار و سلطنت ناصرالدین شاه برمیگردد و علت نامگذاری آن به سوهان هم به دلیل تاثیر آن در هضم غذاست.

شهرهای دیگری مانند اصفهان و کرمان نیز سوهان بنام سوهان عسلی تولید میکنند که به علت نازکی آن بسیار نرم و خوشمزه است .همچنین بخاطر مصرف کم روغن این نوع سوهان دارای ماندگاری بیشتری است.

مواد تشکیل دهنده در تهیه سوهان، جوانه گندم ، آرد سبوسدار، شکر، روغن و زرده تخم مرغ است که جوانه گندم منبع خاصیت اصلی سوهان محسوب می شود.

همچنین برای کیفیت آن و برای اینکه سوهان به دندان نچسبد نوع روغن و کره حیوانی که در پخت سوهان مورد استفاده قرار می گیرد بسیار مورد اهمیت است.

  • ۱۴۴
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی