چغندر چلو

  • ۱۵:۴۱

 

مواد لازم :
مواد گوشت :
گوشت گوسفندی : ۹۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و نمک ‌: به مقدار لازم
مواد چغندر چلو :
برنج : ۵ پیمانه
چغندر : ۱ کیلوگرم
پیاز : ۱ عدد
رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، شکر و نمک ‌: به مقدار لازم


بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن ،شور شدن ، تلخ شدن و تند شدن غذا

  • ۰۹:۵۶

چاره شور شدن غذا چیست؟

برای از بین بردن شوری غذا با توجه به نوع غذای خود یکی را راه حل زیر را انتخاب کنید.

۱- یک قاشق نوشابه داخل غذا بریزید.

۲- یا برای رفع شوری غذا از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بکنید به چند تیکه بزرگ برش بزنید و داخل خورشت بندازید و بعد از حدود نیم ساعت آنها را از خورشت خارج کنید.

۳- همچنین می‌توانید مقداری خمیر با آرد گندم درست کنید. آن را به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید و داخل خورشت خود بیندازید. و بعد از نیم ساعت که داخل خورشت جوشیدند آن‌ها را از خورشت خارج کنید.

۴- برای برنج هم اگر بعد از دم کش کردن متوجه شوری آن شدید خورشتتان را بدون نمک یا کم نمک درست کنید. وگرنه دیگر نمی توان کاری کرد یا راه حل شماره ۵ را انجام دهید. اما اگر هنوز آن را دم کش نکردید؛ روی آن آب بگیرید تا شوری آن برود.

 

Image result for ‫چاره شور شدن غذا‬‎