تاریخچه سوهان و انواع مختلف آن

  • ۲۳:۳۲

سوهان نوعی حلوا است که با جوانه گندم تهیه می شود . معروف ترین سوهان ، .سوهان قم است که در انواع و شکل های مختلفی نظیر: سوهان عسلی، سوهان کره ای ، سوهان گزی، سوهان لقمه ،سوهان کنجدی، سوهان حلوایی، سوهان بادامی و سوهان پشمکی و غیره تولید می شود.

  • ۱۱۱

طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی

  • ۲۳:۱۵

سوپ جو
سوپ جو قرمز یا سوپ جو رستورانی یکی از انواع سوپ جو کلاسیک است. به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته می‌شود که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویه‌جات، رب و … تهیه می‌شود. در واقع سوپ را به عنوان پیش‌غذا و برای بازشدن اشتها و گرم‌شدن معده و آماده‌شدن برای صرف غذای اصلی میل می‌کنند.

  • ۱۰۱