طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

  • ۰۸:۰۵

مواد لازم برای مرغ شکم پر

مرغ کامل ۱ عدد

پیاز ۲ عدد

سیر ۴ حبه

سیب زمینی ۲ عدد

هویج ۲ عدد

جعفری ۲۵ گرم

گشنیز ۲۵ گرم

نعناع و پونه ۲۵ گرم

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

زرشک ۱ قاشق غذاخوری

مغز گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

نمک و فلفلبه مقدار لازم

مرغ شکم پر

 

 

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند.

سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم

و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم.جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم.

بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم.

3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود.

پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

نکات تکمیلی در مورد مرغ شکم پر

مرغ شکم پر جزو غذای محلی – مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مرغ شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع : khandeha

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی