طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی

  • ۱۴:۰۰


مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد شیرازی
مواد مورد نیاز    میزان لازم
پیاز    ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی     ۲ عدد متوسط
خیار    ۱ عدد بزرگ و سالادی
آبغوره    به میزان دلخواه
پونه خشک    به میزان دلخواه
جعفری و نعنا خشک    به میزان دلخواه
فلفل و نمک    به میزان دلخواه

مراحل تهیه سالاد شیرازی:
در مرحله اول برای درست کردن این سالاد اصیل ایرانی ، خیار سالم و تازه را بشویید و به شکل نگینی خرد کنید.

نکته: می توانید خیار این سالاد را با پوست یا بدون پوست استفاده کنید.

روش صحیح نگینی خرد کردن خیار برای سالاد شیرازی: برای این کار سر خیار را جدا کنید و بعد روی آن برش های عمودی نزدیک به هم بزنید و بعد خیار را بچرخانید و به شکل عمود بر برشهای ایجاد شده قبلی, برش هایی بزنید و در ادامه از ارتفاع نیم سانتی خیار را خرد کنید و تا انتها این کار را ادامه دهید. سپس خیار نگینی خرد شده را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.

در مرحله بعد نوبت به خرد کردن گوجه فرنگی ها می رسد. برای این کار سر گوجه فرنگی ها را جدا کنید ، چنانچه گوجه ها شل هستند داخلشان را خالی کنید و بعد مانن برای زیبایی سالادتان پیشنهاد می کنیم که سعی کنید اندازه خرد کردن گوجه ها در حد خیار باشند. به این شکل ظاهر سالاد شیرازی تان زیباتر خواهد بود.

در گام بعدی پیاز را هم پوست بگیرید و سر آن را جدا کرده و به شکل خیلی ریز خرد کنید. برای انجام این کار مانند برش خیار عمل کنید اما دقت کنید که میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تا یا ی ه م ه ت ت

بعد از خرد کردن مواد اولیه یعنی خیار ، گوجه و پیازِ سالاد شیرازی ، آنها را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته. بعد روی آنها مقداری فلفل ، نعنا خشک ، جعفری و نمک و آب غوره ترش بریزید و با هم ترکیب کنید. حالا دیگر سالاد شیرازی تان برای سرو آماده کنید.

 

منبع: mazeheha

  • ۱۹۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی